Besplatne online radionice „Upravljanje rizicima za mala preduzeća i udruženja“

student-849822_1280

U okviru projekta „Osnaživanje žena na tržištu rada i razvoja malih biznisa“, 27. novembra i 3. decembra od 14 do 16 časova, biće organizovane besplatne dvočasovne online radionice na temu upravljanja rizicima u malim firmama i udruženjima. Radionice su namenjene preduzetnicama, vlasnicama malih biznisa, članicama i predstavnicama ženskih udruženja i svim ženama širom Srbije koje planiraju da pokrenu sopstvene „male“ biznise.

Trening upravljanja rizicima pruža alate i odgovore kako upravljati rizicima u početku razvoja kompanije i udruženja i šta određuje da li će se roditi kompanija i uspešno udruženje. Svaki početak je težak i lep, a saznaćete od koga zavisi da li će kompnija i udruženje da rastu ili propadnu. Pričaćemo o ključnim rizicima i šta treba preduzeti kako bi kompanija i udruženje uspešno raslo i razvijalo se.

Predavač na radionici je ekspert Sreten Vranić Head of social banking Erste Banke.

Prijave su otvorene do četvrtka 26. novembra u 16 časova, a broj polaznica je ograničen. Svoju prijavu koja treba da sadrži ime, prezime, kontakt telefon i kratku informaciju o tome zašto želite da učestvujete u radionici, pošaljite na mejl adresu onasnazivanje@fondb92.org. Prilikom prijave potrebno je da naznačite i za koji od dva ponuđena datuma se prijavljujete (27. novembar ili 3. decembar).

Trening će se održati putem zoom platforme, a polaznice će blagovremeno dobiti link za pristup. Učešće je potpuno besplatno, a učesnice treba da imaju stabilnu internet konekciju i uređaj putem kojeg mogu da pristupe zoom-u (racunar, telefon, tablet i sl).

Projekat “Osnaživanje žena na tržištu rada i razvoja malih biznisa” sprovodi Fond B92, a podržan je od strane Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji (UN Women) u okviru projekta „Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnosti“ koji finansira Evropska unija.

Kljucni koraci ka rodnoj ravnopravnosti_logo_transparent bg_ENG-14